VI ERBJUDER DIG PERSONLIG TRÄNING


På CrossFit Södra Wättern hittar du Henrik, Daniel & Simon som jobbar med personlig träning. Samtliga har en gedigen bakgrund inom idrott och träning samt en stark utbildningsgrund. 

Vi börjar alltid med en individuell konsultation där vi skapar en gemensam plan baserad på dina målsättningar.


Boka en 30 minuters gratis konsultation med oss genom att maila till info@crossfitsodrawattern.com. Vi går igenom hur vi arbetar samt hur ett upplägg för just dig skulle kunna se ut!


Vi jobbar med:

  • Personlig träning
  • Kostrådgivning
  • Rehab
  • Idrottsspecifik fysträning
  • Behandlingar – mjukvävnad/massage

 

Priser:
900kr/h 
Duo 1350 kr/h

Betala förskottsbetalning med faktura eller löpande per gång med swish.

 
personaltrainer3-icon2

Teknik-timmar

Här lägger vi fokus på vad just du vill bli bättre på inom CrossFit. Vi lär dig vart du ska börja i rörelsen för att utvecklas på bästa sätt. Du kommer få tydliga riktlinjer för hur du ska träna vidare och vad du behöver fokusera på i dina övningar. Vi rekommenderar att arbeta 1 gång/veckan under fem veckors tid för att bana in rörelsen på bästa sätt.

1h 800:-
personaltrainer3-icon3

Individuell programmering

Känner du att du skulle vilja ta din träning ett steg längre eller börja tävla så hjälper vi dig med individuell programmering.
Vi erbjuder en gratis konsultation där vi diskuterar dina mål och vad du vill med din träning. Därefter skräddarsyr vi en programmering som passar dig och dina behov. I den här programmeringen ingår rörelseanalys, teknikträning, rörlighetsträning och löpande avstämning under våra PT – timmar.

2500:-/mån. 2 PT-timmar ingår.