GDPR


Information om cookies

Kakor (”cookies”)

För att få den här webbplatsen att fungera ordentligt skickar vi ibland små filer till din dator. Dessa filer kallas kakor eller ”cookies”. De flesta större webbplatser gör på samma sätt.
Vad är kakor?
Kakorna är små textfiler som sparas på din dator, telefon eller surfplatta när du besöker webbplatsen. Kakorna hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval) under en viss tid. Tanken är att du inte ska behöva göra om inställningarna varje gång du går in på webbplatsen eller bläddrar mellan olika sidor.

Hur använder vi kakorna?

Third-party cookies

När du besöker en sida på CrossFit Södra Wätterns (CFSW) webbplats med innehåll som är inbäddat från, till exempel YouTube och Google, får du kanske presenteras med cookies från dessa webbplatser. Inga känsliga uppgifter samlas in om du inte loggar in på ditt Google-konto, i så fall är dina val kopplade till ditt konto, till exempel för att visa videoklipp baserat på dina intressen efter uppspelning av den inbäddade videoen. CFSW kontrollerar inte dessa cookies. För mer information om cookies från Google’s produkter läs du Google’s sekretesspolicy.

Vi använder inte (eller har tillgång till) någon av dessa cookierelaterade data från tredje part hos CFSW för något annat ändamål hos CFSW.

Hur du kan kontrollera kakorna

Du kan kontrollera och radera kakor precis som du vill. Läs mer på aboutcookies.org. Du kan ta bort alla kakor som finns på din dator och du kan ställa in webbläsaren så att den inte tar emot några kakor. I så fall måste du eventuellt göra om vissa inställningar varje gång du går in på en webbplats och vissa tjänster och funktioner kanske inte fungerar.Du kan också referera till följande för att inaktivera cookies på flera webbläsare.


Lista över cookies som används på denna sida

Namn Beskrivning Värddomän Varaktighet Mer information
1P_JAR These are set via embedded YouTube videos to register anonymous statistical data for example how many times the video is displayed and the settings used for playback..
No sensitive data is collected unless you log in to your google account, in that case your choices are
linked with your account.
.google.com 1 month Google’s sekretesspolicy
APISID (”) google.com 2 years Google’s sekretesspolicy
HSID (”) google.com 2 years Google’s sekretesspolicy
NID (”) google.com 6 months Google’s sekretesspolicy
OGPC (”) google.com 1 month Google’s sekretesspolicy
SID (”) google.com 2 years Google’s sekretesspolicy
SIDCC (”) google.com 2 years Google’s sekretesspolicy
YSC (”) .youtube.com session Google’s sekretesspolicy
VISITOR_INFO1_LIVE (”) .youtube.com 8 months Google’s sekretesspolicy
PREF (”) .youtube.com 8 months Google’s sekretesspolicy
wordpress_logged_in_[hash] This is enabled after login, to indicate when you’re logged in, and who you are, for most setups. This is an essential cookie. Crossfitsodrawattern.com 2 weeks WordPress cookies
wp-settings-{time}-[UID] This is used to customize your view of the main site interface if needed. This is an essential cookie. Crossfitsodrawattern.com 2 weeks WordPress cookies
viewed_cookie_policy To record the ‘cookie policy accepted’ message
Makes the browser remember you clicked on the Accept button so the message doesnt pop up again.
Crossfitsodrawattern.com 1 year GDPR Cookie consent
_cfduid Used to identify individual clients behind a shared IP address and apply security settings on a per-client basis.
For example, if a visitor is in a coffee shop where there may be several infected machines, but the specific visitor’s machine is trusted (for example, because they completed a challenge within your Challenge Passage period), the cookie allows Cloudflare to identify that client and not challenge them again. It does not correspond to any user ID in your web application, and does not store any personally identifiable information.
This cookie is absolutely necessary for supporting Cloudflare’s security features and cannot be turned off.
.cloudflare.com 5 years CloudFlare Cookie info
GPS Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location. .youtube.com 30 minutes Google’s sekretesspolicy

CrossFit Södra Wättern`s Integritetspolicy (GDPR)


CrossFitSödraWättern bedriver CrossFit träning samt individuell träning genom Personlig Träning´s verksamhet (PT). Med den här informationen vill vi att du som medlem skall känna dig trygg att anförtro oss dina personuppgifter, som vi enbart använder för att fullfölja våra förpliktelser mot dig som medlem.

Personuppgiftsansvariga
CrossFit Södra Wättern (nedan kallad CFSW), 556981-2273, har sin träningsverksamhet på adressen Huskvarnavägen 164B, 561 32 Huskvarna.
Erik Willhammar och Henrik Willhammar är personuppgiftsansvariga för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för CFSW träningsverksamhet.

Såhär behandlar vi medlemmens personuppgifter
För att CFSW ska kunna bedriva sin verksamhet använder vi medlemmars personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten som att administrera löpande träningsverksamhet, träningsstatistik, medlemsinformation och att hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner.

Personuppgifter för administration- och ekonomiskt samarbete

  • CFSW har avtal med Wodify Technologies för att administrera löpande träningsverksamhet och hantering av medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner. Wodify Technologies genererar även träningsstatistik vilket du som medlem kan ta del av. Wodify hanterar personuppgifter enligt EU`s GDPR krav.
  • CFSW hanterar personuppgifter genom Fortnox bokföringssystem och Olson & Lugn revisonsbyrså vilka vi har personuppgiftsbiträdesavtal med enlig GDPR riktlinjer.

Medlemsavtal och register

  • Genom att du som medlem tecknar ett medlemsavtal, samtycker du att vi behandlar personuppgifter för de uttalade syften som framgår i avtalet.
  • Följande uppgifter behövs för att administrera medlemsskap, träningsverksamheten, betalning av avtalat medlemsskap, fakturering och medlemsinformation.
    • Namn, personnummer, bostadsadress, telefonnummer, mailadress samt betal- och kreditkortsnummer.
  • CFSW`s utgångspunkt är att endast behandla de personuppgifter som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritestkänsliga uppgifterna.
  • CFSW är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som sker vid:
    • Hantering av medlemsskap.
    • Träningsadministration.
    • Deltagande i tränings- och tävlingsverksamhet.
    • Medlemens bokning på träningsklasser.
    • Sammanställning av statistik och uppföljning
    • Workshops och utbildningar arrangerade av CFSW.
    • Kontakt med medlem.
    • Besök på vår hemsida.
    • Publicering av material och bilder på hemsida och sociala medier.

Laglig grund för personuppgiftsbehandling

CFSW har nedan sammanställt den lagliga grunden för behandling av personuppgifter som sker i verksamheten.

Ändamål med behandlingen Laglig grund
Hantering av medlemsskap Avtal
Träningsadministration Avtal
Deltagande i tränings- och tävlingsverksamhet Avtal
Medlemmens bokning på träningsklasser Avtal
Sammanställning av statistik och uppföljning Allmänt intresse
Workshops och utbildningar arr. av CFSW Samtycke
Kontakt med medlem Intresseavvägning
Besök på vår hemsida Intresseavvägning
Publicering av material och bilder på sociala medier Aktivt samtycke via avtal

Revidering av personuppgifter
CFSW genomför bedömningar i 6 månaders perioder om ändamålen med behandlingen av personuppgifterna kvarstår, annars raderas alla personuppgifter.

Medlemmars rättigheter
Medlemman har ett avtal med CFSW och skall känna till sina rättigheter.

Medlemmen har rätt att få ett registerutdrag avseende CFSW behandling av sina personuppgifter. På begäran från medlemmen skall CFSW förse medlemmen med en kopia av de personuppgifter som är under behandling.

Medlemmen har rätt att få sina personuppgifter korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande och rätt att begränsa behandlingen av personuppgifterna tills de blir ändrade.

Medlemmen har under vissa omständigheter rätt att bli raderad:

  • Om uppgifterna inte längre behövs för de ändamål som de samlades in för.
  • Om behandlingen grundar sig på den enskildes samtycke som nu återkallats.
  • Om behandlingen sker för direkt marknadsföring som medlemmen inte givit sitt samtycke till.
  • Om personuppgifterna har behandlats olagligt.
  • Om radering krävs för att uppfylla en rättslig skyldighet.
  • Om personuppgifterna avser barn och har samlats in i samband med föräldras uppgifter.

Medlemmen kan när som helst utöva sina rättigheter genom att begära tillgång till sina personuppgifter för att begränsa behandlingen eller radera sina personuppgifter. I dessa lägen skall CFSW personuppgiftsansvariga kontaktas.

Medlemmen har också rätt att inge ett klagomål avseende CFSW behandling av personuppgifterna till Datainspektionen via www.datainspektionen.se.

Social medier
CFSW använder social medier i sin kommunikation till medlemmar och allmänhet. Genom medlemsavtalet samtycker medlemmen att finnas på bild i CFSW kommunikation och nekas samtycke kommer det att skrivas in specielt i medlemsavtalet. Det förekommer att CFSW delar medlemmars inlägg i social medier vilket vi finner är av allmänt intresse för vår verksamhet.

CFSW kommunikation i sociala medier skall vara fri från personkränkande uppgifter och kommentarer som kan anses negativa för enskilda personer och grupper. Det är CFSW ansvar att ta bort olämpligt innehåll och publicerade personuppgifter i kommentarsfälten som tillhör CFSW kommunikation. Medlem som taggar CFSW kommunikation med kommentarer som strider mot CFSW personuppgiftspolicy skall kontaktas.