Är du intresserad av personlig träning eller kostrådgivning?

Boka en 30 minuters gratis konsultation med oss genom att maila till info@crossfitsodrawattern.com.
Vi går igenom hur vi arbetar samt hur ett upplägg för just dig skulle kunna se ut!

Personlig Träning

På CrossFit Södra Wättern hittar du Henrik, Daniel & simon som jobbar med personlig träning. Samtliga har en gedigen bakgrund inom idrott och träning samt en stark utbildningsgrund. Vi börjar alltid med en individuell konsultation där vi skapar en gemensam plan baserad på dina målsättningar. Vi jobbar med:

  • Personlig träning
  • Kostrådgivning
  • Rehab
  • Idrottsspecifik fysträning
  • Behandlingar – mjukvävnad/massage

1h: 800:-
20h: 15500:-      775:-/t
30h: 22000:-     750:-/t

Teknik-timmar

Här lägger vi fokus på vad just du vill bli bättre på inom CrossFit. Vi lär dig vart du ska börja i rörelsen för att utvecklas på bästa sätt. Du kommer få tydliga riktlinjer för hur du ska träna vidare och vad du behöver fokusera på i dina övningar. Vi rekommenderar att arbeta 1 gång/veckan under fem veckors tid för att bana in rörelsen på bästa sätt.
1h      800:-

Kostrådgivning

”Din hälsa är ditt eget ansvar”
….Men vi kan alla behöva vägledning.

Du ska njuta av att äta, känna att du blir pigg, starkare och friskare. Maten ska ge energi till din träning, på jobbet och med familjen. Känner du att något av detta inte fungerar för dig. Vill du öka din muskelmassa, minska i vikt eller bara förändra dina kostvanor? Då finns vi för dig!

Vi kommer analysera dina kostvanor, ge råd, men framförallt coacha dig framåt dit du vill. Vi gör nödvändiga mätningar för att kunna nå de mål som du sätter upp. Allt kommer ske efter dina förutsättningar och nuläge.

Kostrådgivning 2495-:
3 timmar kostrådgivning (1 inledande samtal på 90 min, 3 uppföljande samtal á 30 min). Detta under ca 4-6 veckor från första konsultationen.

Kostrådgivning Extra 1495-:
Denna rådgivning är en påbyggnad med ytterligare 4-6 veckor.  3 uppföljande samtal á 30 min.

Individuell programmering

Känner du att du skulle vilja ta din träning ett steg längre eller börja tävla så hjälper vi dig med individuell programmering. Vi erbjuder en gratis konsultation där vi diskuterar dina mål och vad du vill med din träning. Därefter skräddarsyr vi en programmering som passar dig och dina behov. I den här programmeringen ingår rörelseanalys, teknikträning, rörlighetsträning och löpande avstämning under våra PT – timmar.

2500:-/mån. 2 PT-timmar ingår.

Mjukvävnadsbehandling;

Vi erbjuder behandlingar av mjukvävnad genom att behandla fascia (bindvävshinna) för att tillföra värme och vätska. Fascian binder samman alla kroppens celler, muskler, organ, ben, nerver och blodkärl. Om cirkulationen är dålig kan det resultera i stelhet, förtjockad och uttorkad vävnad  samt försämrad elasticitet. Eftersom fascia även består av många receptorer påverkas stabilitet och balans. I denna behandling behandlar vi därför hela kroppen för välmående och en smärtfri hälsosam kropp.

30;min  400:-
45;min  600:-

Maila till info@crossfitsodrawattern.com för att boka en tid.