Hälsa, gemenskap och träningsglädje!

Önskar du ett starkare, piggare och mer sammansvetsat arbetsteam? Då är vår företagsträning perfekt för dig och dina kollegor!

Att träna med oss kommer ge er kvalitativa och roliga timmar, friskare personal och en starkare gemenskap. Vi på Crossfit Södra Wättern erbjuder er funktionella, varierande och utmanande pass utförda med rätt teknik. Tillsammans skapar vi rörelseglädje och ser till att träningen blir en positiv rutin för era anställda! Träningspassen anpassas efter er personals förutsättningar: träningsnivå, ålder, styrka och kondition. Träningen kan antingen utföras i våra lokaler eller ute på plats hos er beroende på vad som passar er bäst.

Investera i både er själva som individer och ert team nu. Välkomna!

En investering för både dig själv och dina kollegor.

Pris: 1 pass 1500:- 
Fyspass (60 minuter)
Upp till 12 personer

Efter träningen är det viktigt att fylla på med bra energi, därför kan vi erbjuda frukost/ lunch efter ert träningspass med oss. Maten är självfallet näringsriktig, hälsosam och god och anpassas efter era önskemål.

Jag hade aldrig tagit i lika mycket om jag tränat själv!

Kontakt
Kontakta oss via mail eller telefon för mer information om oss och vårt träningsutbud. Därefter kommer vi gärna ut till er för att berätta mer om oss och hur vi kan hjälpa er!

Crossfit Södra Wättern
Huskvarnavägen 164B
561 32 Huskvarna

Telefon: 0733-745475
Email: info@crossfitsodrawattern.com